HYVINVOINNIN ALKULÄHTEILLÄHYVINVOINNIN ALKULÄHTEILLÄ

4 luonnollista ainesosaa ainutlaatuiseen virkistykseen


Uusi patjasarjamme - GENESI - on mestariteos. Jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty täydellisyyteen, ja materiaalivalinnoissa on tavoitteena ollut optimaalisen hyvän tuen ja raikkaan, terveellisen mikroilmaston lisäksi luonnonmukaisuus ja ekologisuus.

KANGAS

Genesi Evolutionin päällisen kangas on kehitetty hyödyntämään hiilen, hopean ja soijan ominaisuuksia. Hiili purkaa päivän aikana generoitunutta staattista sähköä ja suojaa säteilyltä, hopealla on tunnetusti mikrobeja ja bakteereja torjuvia ominaisuuksia ja soijasta tehty viskoosikangas on hyvin kosteutta haihduttava, pehmeä ja erittäin miellyttävä iholle. Päällisen sivuosa on Air Space kangasta joka sallii jatkuvan ilmanvaihdon ja näin ehkäisee kaikki kosteusongelmat. Tuloksena on patja joka tarjoaa terveellistä ja rentouttavaa yöunta.

PEHMUSTE

Päällisen pehmusteena on hitaasti muotoutuvaa, lämpöreagoivaa Visco Mind materiaalia. Visco Mind vaahdolla on optimaaliset ergonomiset ominaisuudet ja se on erittäin allergiaturvallista. Kangas ja pehmuste yhdessä muodostavat hyvin hengittävän kerroksen joka absorboi ja haihduttaa kosteutta erittäin hyvin. Uusi patjasarjamme - - on mestariteos. Jokaisessa yksityiskohdassa on pyritty täydellisyyteen, ja materiaalivalinnoissa on tavoitteena ollut optimaalisen hyvän tuen ja raikkaan, terveellisen mikroilmaston lisäksi luonnonmukaisuus ja ekologisuus.

PATJAN SISUS

Genesi Evolution –patja koostuu kahdesta kerroksesta. Alemman kerroksen soijasta valmistettu kimmovaahto antaa patjalle tukevuutta ja joustavuutta. Sisäänrakennetut tukipalkit ja ilmakanavat auttavat pitämään koko patjaa raikkaana ja kuivana.

YLEMPI KERROS

Genesi – patjan ylivoimaisen mukavuuden salaisuus on ylemmän kerroksen viskoelastisessa, eli hitaasti muotoutuvassa vaahdossa. Vaahto reagoi lämpöön ja muotoutuu täydellisesti kehon muotojen mukaan. Näin patja tukee vartaloa optimaalisesti. Samalla painon jakautuminen tasaisesti pienentää painetta ihoa vastaan ja parantaa pintaverenkiertoa.
Soya Mind: 7.05 cm density 50 Kg/m3
Soya Foam: 14 cm density 43 Kg/m3
Bio Waterlily: Insert density 43 Kg/m3